XERJOFF - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

XERJOFF

XERJOFF is een olfactorische ontdekkingsreis in de wereld van de parfumkunst. Een samenkomen van het vermogen van de mens om te creëren en het vermogen van de natuur om te voorzien.

Slechts enkelen zijn er ooit in geslaagd om deze twee met succes samen te voegen. De parfums van XERJOFF behoren tot deze categorie. Parfums die ondergebracht zijn in de collecties JOIN THE CLUB, SHOOTING STARS, XJ17-17, XJ1861, OUD STARS en OUD ATTAR.

Gemaakt door een internationaal team van parfumeurs, onder leiding van Sergio Momo (oprichter en parfumeur), is XERJOFF een reis naar het meest waardevolle rijk in de wereld van luxe parfums. Een rijk waar de magie tussen de wonderen van de natuur en het prachtige Italiaanse vakmanschap wordt gevierd.

Door jarenlange ontwikkeling heeft XERJOFF sterke allianties opgebouwd met vele gerenommeerde Italiaanse artiesten. Ze werken nauw samen om de zeldzame en kostbare kunstwerken te maken. Internationale en Italiaanse neuzen, schilders en beeldhouwers, sieradenontwerpers en glasblazers, diamantslijpers en houtgraveurs werken in harmonie samen om de kostbare parfums te creëren. Parfums die gemaakt worden in Grasse (Zuid-Frankrijk), Spanje en Italië.

The result is a series of unique creations of limited edition availability reserved for only the truest of connoisseurs.

XERJOFF – oog voor detail

De XERJOFF collectie van parfums is het resultaat van een unieke synthese van de oude riten van de natuur en de allernieuwste technologische onderzoeken. Een prachtige mix van speciaal geselecteerde essences gecombineerd met een even innovatief extractieproces, produceert parfums van uitzonderlijk hoge kwaliteit… slechts gereserveerd voor de ware kenners.

De nauwgezette aandacht voor detail strekt zich uit tot en met de presentatie. Parfums die in een opeenvolgend genummerde, limited edition worden gemaakt. Met de hand vervaardigde, sculpturale flessen gemaakt van verfijnd Toscaans of Murano glas. Afgewerkt met kostbare materialen zoals kwartsstenen, brons en goud.

XERJOFF is er succesvol in geslaagd het vakmanschap van de mens te combineren met de mooiste grondstoffen uit de natuur.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

XERJOFF - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE'S is de exclusieve distributeur voor XERJOFF voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van XERJOFF te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

4 + 8 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517