XERJOFF XJ1861 - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

XERJOFF XJ1861

XERJOFF XJ1861 is een eerbetoon aan de eenwording van Italië in 1861. Het verenigt de identiteit van een volk dat zichzelf trots definieert als dichters, heiligen en zeevaarders. Een volk met een buitengewoon talent voor creativiteit dat vastgelegd is in hun DNA. Met een grote liefde voor esthetiek. Dat een artistiek erfgoed heeft dat de creativiteit voedt en doordrongen is in elk aspect van het Italiaanse leven. 150 jaar van eenwording markeert een belangrijke verjaardag voor Italië.

XERJOFF viert dit moment met de XERJOFF XJ1861 collectie. Een eerbetoon aan de grandeur en glamour van het Italiaanse thuisland van XERJOFF.

As one shall be our native land, there shall be one Italian art.

XERJOFF XJ1861 RENAISSANCE

RENAISSANCE staat voor Italiaanse uitmuntendheid, gecondenseerd in parfum. Een sprankelend boeket dat bestaat uit de frisheid van citrusvruchten als mandarijn, bergamot, citroen en petitgrain. Het hart is een transparante bloei van rozen en lelietje-van-dalen, dynamisch gemaakt door de aanwezigheid van munt. De bosrijke amberbasis geeft kracht aan het parfum met patchouli, cederhout, amber en mos als afronding.

Italiaanse levendigheid is harmonieus gecombineerd tot een parfum dat volledig het concept van “mooi en goed gemaakt” weerspiegelt. RENAISSANCE is een verleidelijk parfum zoals alleen een authentiek XERJOFF parfum dat weet te zijn …

XERJOFF XJ1861 NAXOS

NAXOS eert het warme en sensuele Sicilië met dit rijke parfum, doordrongen van de rijke tradities maar niet overdreven barok, met een streven naar eigentijdsheid. Met haar mediterrane en gedreven karakter straalt NAXOS een vreugdevolle vitaliteit uit dankzij de citrus, vermengd met zachte bloemen en versterkt door het scherpe en gedurfde contrast van kostbare specerijen. Het belichaamt de rijkdom van een uniek land, waarvan olfactorische sporen het duizend jaar oude erfgoed van veroveringen en overheersingen weerspiegelt.

NAXOS combineert vakkundig klassiek, lichte en fruitige citrustopnoten met kostbare geuren, variërend van de exotische noten van kaneel tot de zoete noten van vanille en honing. Het hart combineert de maagdelijke zuiverheid van witte bloemen en jasmijn, omhuld met een vluchtig, romantisch spoor, terwijl de basis wordt gekenmerkt door de assertieve, mannelijke geur van tabaksbladeren en tonkabonen.

XERJOFF XJ1861 ZEFIRO

ZEFIRO is het hommage aan Rome en zijn barokke alchemie, gedistilleerd in een sterk en mysterieus parfum dankzij de suggestieve en ongrijpbare formule, verwant aan de zeldzame magie van een esoterische mix.

Dankzij het gebruik van harsen – in het bijzonder de volle wierook – roept het een bedwelmende extase op die kan oplopen tot hemelse hoogten. Zijn honingzoete zoetheid vindt zijn basis in de toon en kracht door het evenwichtige akkoord van amber en kruiden. De fluweelzachte omhelzing van de resulterende samenstelling betovert de zintuigen in de hypnotische roes veroorzaakt door wijnmost en iris.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

XERJOFF - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE'S is de exclusieve distributeur voor XERJOFF voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van XERJOFF te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

14 + 8 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517