XERJOFF XJ17-17 - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

XERJOFF XJ17-17

De XERJOFF XJ17-17-collectie is het resultaat van een unieke synthese van de oude riten van de natuur en het allernieuwste technologische onderzoek. Een voortreffelijke mix van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen gecombineerd met een even innovatief extractieproces, produceert parfums van uitzonderlijke kwaliteit. Deze nauwgezette aandacht voor detail strekt zich uit tot aan de presentatie.

De nauwgezette aandacht voor detail strekt zich uit tot en met de presentatie. Parfums die in een opeenvolgend genummerde, limited edition worden gemaakt. Met de hand vervaardigde, sculpturale flessen gemaakt van verfijnd Toscaans of Murano glas. Afgewerkt met kostbare materialen zoals kwartsstenen, brons en goud.

XERJOFF XJ17-17 bestaat uit drie luxe high-end collecties; STONE LABEL, MURANO COLLECTIE en QUARTZ COLLECTIE.

XERJOFF XJ17-17 STONE LABEL

De nieuwe flessen van de XERJOFF XJ17-17-collectie, gemaakt uit natuurlijke elegantie, zetten het huwelijk voort tussen de schoonheid van de aarde en het artistieke karakter van de mens. De nieuwe XERJOFF XJ17-17 flessen bieden een natuurlijke uitbreiding van de lijn. Elke fles is voorzien van een handgeslepen en met de hand gepolijste steen en elk stuk bevat een voortreffelijk vervaardigde geur die de vereniging met de natuur voorstelt. Geen twee flessen zijn hetzelfde. Alleen ’s werelds beste ingrediënten uit alle hoeken van de wereld worden gebruikt om deze meesterlijke melanges te creëren. De XERJOFF XJ17-17 STONE LABEL parfums zijn leverbaar in 50ml en 100ml.

“Fine fragrance is never just about the smell. Done well, it is a marriage of substance and the sublime, perfectly executed by fragrance house Xerjoff with their philosophy that you cannot separate perfume from art.”

Sergio Momo – founder XERJOFF

XERJOFF XJ17-17 MURANO COLLECTIE

In Murano, beroemd over de hele wereld als de thuisbasis van decoratief glasblazen, heeft een van Venetië’s beste kunstenaars en meesterglasblazers een gelimiteerde editie speciaal voor XERJOFF geproduceerd. De parfums uit de MURANO collectie zijn uitgevoerd als attar.

XERJOFF XJ17-17 QUARTZ COLLECTIE

Volledig gemaakt uit een enkel blok Afrikaanse kwartssteen, zijn de flessen als juwelen; unique en kostbaar. Zij worden met de hand geslepen en gepolijst door meester-goudsmeden uit Noord-Italië en zijn uitgevoerd in een genummerde limited edition. De flessen zijn afgewerkt met 18kt goud en versierd met robijnen. Elke fles rust op een met de hand gesneden ebbenhouten voetstuk voorzien van een, in goud ingelegd, bijbehorend serienummer.

De parfums uit de QUARTZ collectie zijn uitgevoerd als attar.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

XERJOFF - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE'S is de exclusieve distributeur voor XERJOFF voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van XERJOFF te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

2 + 10 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517