XERJOFF V

XERJOFF V is de nieuwste collectie binnen de XERJOFF collectie. Met zijn zachte en sprankelende uitstraling zorgt het fluweel voor een kostbare elegantie van de XERJOFF V parfums.

Met iconische en wereldwijde succesvolle parfums als ACCENTO, ERBA PURA en OPERA zijn deze parfums nu toegevoegd aan de XERJOFF portfolio.

XERJOFF V put inspiratie uit een creatief huwelijk tussen Italië en het Midden-Oosten. Geïnspireerd op geurige beelden uit een rijk en kleurrijk erfgoed dat de verbeelding inspireert en de zintuigen raakt; is XERJOFF V een sierlijk balans tussen het oude en het nieuwe.

Unique and inspiring notes dance and weave together to create a truly harmonious perfume blend only a true artist can compose. Bright citrus notes and lush floral arrangements create something truly unique and inspired.

Met de focus op een artistieke benadering in het creëren van een waarlijk verfijnde en geurige ervaring, worden de parfums van XERJOFF V gecreëerd door internationaal erkende parfumeurs in heel Europa, onder de creatieve leiding van XERJOFF;  een internationaal gerenommeerd parfumhuis afkomstig uit Turijn Italië. Zij staat bekend om het creëren van een aantal van de meest weelderige en zeldzaamste parfums in de wereld.

XERJOFF V is een collectie dat alleen door de meest verfijnde en kritische parfumverzamelaars wordt verzameld. Een parfumcollectie, geïnspireerd door de klassieke muzikale termen die het karakter en de prestaties van elk parfum onderstrepen.

Overeenkomstig de ware XERJOFF stijl draagt elke, met puur vakmanschap gemaakte, parfumcollectie bij aan het eerbetoon aan een lang en gewaardeerd Italiaans erfgoed van het maken van parfums. De toevoeging van het kostbare oud (agarhout) geeft aan elk XERJOFF V parfum zijn eigen specifieke karakter.

Elk parfum uit de XERJOFF V collectie is zorgvuldig ontworpen op basis van de mooiste en zeldzaamste oliën.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

XERJOFF V - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE’S is de exclusieve distributeur voor XERJOFF V voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van XERJOFF V te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

1 + 5 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517