XERJOFF OUD STARS - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

XERJOFF OUD STARS

De XERJOFF OUD STARS-collectie is gewijd aan het maken van Arabische parfums.

Na 3 jaar intensief onderzoek en exclusieve sourcing van materialen, waaronder het kostbare oud (agarwood), werd de collectie in 2012 gelanceerd op de Esxence Milan Exhibition.

Het uitgebreide onderzoek en de lage productie-aantallen van XERJOFF OUD STARS benadrukken het speciale karakter van deze collectie. Een karakter dat trouw is aan de tradities van het maken van Arabische parfums terwijl de luxe stijl en creativiteit van XERJOFF parfums niet uit het oog worden verloren.

The OUD STARS collection is created with prestigious distillations of pure Oud from the plantations of Laos, India and Borneo.

De naam van elk parfum uit de oorspronkelijke XERJOFF OUD STARS-collectie komt uit een oud boek genaamd “Reis van Ibn Battuta”  dat geschreven is in 1325 AD. Ibn Battuta, ook bekend als de Marco Polo van de Arabische wereld, beschreef het leven en de cultuur van veel steden van Noord-Afrika tot het Verre Oosten van die tijd.

In de loop der jaren is de oorspronkelijke collectie van zes parfums (GAO, FARS, ZANZIBAR, AL-KHATT, MAMLUK en ZAFAR) verder uitgebreid met de krachtige en volle parfums ALEXANDRIA II, CEYLON en MALESIA.

WERELDWIJDE ERKENNING VOOR XERJOFF OUD STARS

De XERJOFF OUD STARS-collectie wordt door kenners wereldwijd erkent als één van de mooiste parfumcollecties waarin oud (agarwood) de basis is voor het parfum. Door liefhebbers gewaardeerd om de kwaliteit van de grondstoffen en composities.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

XERJOFF - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE'S is de exclusieve distributeur voor XERJOFF voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van XERJOFF te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

11 + 12 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517