XERJOFF OUD ATTAR - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

XERJOFF OUD ATTAR

XERJOFF OUD ATTAR is een collectie waarvan de basis van de parfums gevormd wordt door het gebruik van de kostbare houtsoort oud (agarwood). Geïnspireerd op de oude Arabische kunst voor het maken van parfums bestaat deze collectie uit zes pure parfumoliën. Traditioneel genaamd Attars of Mukhallats,

KING MASARAT ATTAR

KING MASARAT combineert de twee tradities van het maken van Europese en Arabische parfums. Uit Europa een bloem-aldehydisch deel in combinatie met een traditionele mix van rozen- en oud uit het Midden-Oosten. In deze compositie speelt de oud meerdere rollen tegelijkertijd. Het vervangt de combinatie van eikenmos, sandelhout en patchouli in de klassieke chypre-structuur. Een meester in vermomming, rijke en veelzijdige oud presenteert ook alle dierlijke nuances in de compositie, die ook belangrijk zijn in het chypre-pad om te contrasteren met de zeepachtige, schone toptonen.

JAVA BLOSSOM ATTAR

JAVA BLOSSOM onderscheidt zich van overige attars uit de collectie door een zachte rokerigheid die de Haïtiaanse vetiver en patchouli produceren. Ook de oud-noot draagt daar aan bij. Geleidelijk verschijnen frisse groene tonen en zoete tuberoos door de rokerige wolk.

Bloemen zorgen ervoor dat de attar niet verword tot de populaire trend van manlijke geuren van whisky-tabak. Je ruikt ze samen met alles wat in de bossen voorkomt, zoals naalden en bladeren op de grond. Het spoor van patchouli produceert een poederachtige chocola-nuance wat perfect samengaat met de oosterse vetiver. Gedurende de ontwikkeling van het parfum gaat deze steeds een beetje verder van het oosten en komt hij dichter bij Europa.

BLACK SUKAR ATTAR

BLACK SUKAR is zeer ongebruikelijk voor een geur uit het Midden-Oosten. Deze frisse en lichte attar begint met sprankelende citrustonen. Sinaasappel, neroli en petitgrain maken de traditionele houtachtig-dierlijke oud zoeter, groener en frisser. Dit is het meest zachte, meest vrouwelijk en de meest Europese attar. De basis van de jojobaolie komt ook de huid van vrouwen ten goede, omdat de attar meestal zeer genereus wordt gebruikt en niet alleen achter de oren.

WARDA AL OUD ATTAR

WARDA AL OUD is een traditionele (en zeer geliefd bij moslimpelgrims) attar van roos en oud. De poederachtige zoetheid van rozenolie verandert in een roze petapakking, een nuance die kenmerkend is voor roos absolue. Na enige tijd gaat het terug naar de poederachtige roos, licht metaalachtig en mineraal. Dit parfum heeft een karakter vol van rozen.

OUD LUBAN ATTAR

OUD LUBAN is een zeer traditionele attar – de oud erin completeert het huwelijk van saffraan en roze peper. De kruiden en het houtachtige-amberhart, dat zo zoet is als kersenjam met pitten of kersengeurige tabak.

KAMPUCHEA NOIRE ATTAR

KAMPUCHEA NOIRE is 100% puur, eerste klas Cambodjaanse oudolie. Gedistilleerd uit zeer oude wilde, Meghalayan aquilaria, agallocha oud chips. Het is de oudste, wildste en zeldzaamste Cambodjaanse oud en is de top uit de XERJOFF OUD ATTAR collectie.

WERELDWIJDE ERKENNING VOOR XERJOFF OUD ATTAR

Samen met de XERJOFF OUD STARS-collectie wordt door kenners wereldwijd de XERJOFF OUD ATTAR-collectie erkent als één van de mooiste parfumcollecties waarin oud (agarwood) de basis is voor het parfum. Door liefhebbers gewaardeerd om de kwaliteit van de grondstoffen en composities.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

XERJOFF - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE'S is de exclusieve distributeur voor XERJOFF voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van XERJOFF te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

13 + 7 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517