XERJOFF JOIN THE CLUB - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

XERJOFF JOIN THE CLUB

XERJOFF JOIN THE CLUB is een nieuwe manier om parfums te begrijpen. Elk parfum roept de emoties op van verschillende clubs. Clubs met een goed gedefinieerde sfeer die de tijd verlicht, samengevat in momenten van puur genot, omdat het heden zo intens is.

Een club waar je unieke, ongewone momenten kunt delen dankzij onconventionele parfums. Authentieke olfactorische codes die worden erkend als leden van die club.

De parfumeurs van de XERJOFF JOIN THE CLUB collectie hebben een jeugdige en kosmopolitische ervaring weten te creëren. Een beleving met een vloeibare en iriserende kwaliteit. Parfums die in staat zijn om de uitstraling te delen van degenen die weten hoe ze het moment kunnen vangen met een winnende en beslissende intuïtie. Stralende persoonlijkheden die de passies van het leven delen via XERJOFF JOIN THE CLUB.

Every fragrance is a tribute to a feeling that lights up and gives colour to life in the electric blue of the bottle.

De XERJOFF JOIN THE CLUB collectie is een eerbetoon aan golf, zeilen, theater, meditatie, herenclub, jazz, poëzie, mode, polo en reizen. Echte passies gedistilleerd tot krachtig evocatieve parfums waar je niet zonder kunt.

De namen zijn net zo origineel als de inspiratie: Birdie, 40 Knots, Marquee, Shunkoin, Comandante, Kind of Blue, More than Words, Fatal Charme, Ascot Moon, Ivory Route en de criminele Don.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

XERJOFF - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE'S is de exclusieve distributeur voor XERJOFF voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van XERJOFF te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

6 + 13 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517