SOSPIRO - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

SOSPIRO

SOSPIRO is een niche parfumhuis dat is ontwikkeld in samenwerking met XERJOFF. Het put inspiratie uit een creatief huwelijk tussen Italië en het Midden-Oosten. Geïnspireerd op geurige beelden uit een rijk en kleurrijk erfgoed dat de verbeelding inspireert en de zintuigen raakt; is SOSPIRO een sierlijk balans tussen het oude en het nieuwe.

Met de focus op een artistieke benadering in het creëren van een waarlijk verfijnde en geurige ervaring, worden de parfums van SOSPIRO gecreëerd door internationaal erkende parfumeurs in heel Europa, onder de creatieve leiding van XERJOFF;  een internationaal gerenommeerd parfumhuis afkomstig uit Turijn Italië. Zij staat bekend om het creëren van een aantal van de meest weelderige en zeldzaamste parfums in de wereld.

SOSPIRO is een merk dat alleen door de meest verfijnde en kritische parfumverzamelaars wordt verzameld. Een parfumcollectie, geïnspireerd door de klassieke muzikale termen die het karakter en de prestaties van elk parfum onderstrepen.

Unique and inspiring notes dance and weave together to create a truly harmonious perfume blend only a true artist can compose. Bright citrus notes and lush floral arrangements create something truly unique and inspired.

SOSPIRO – een genot voor de zintuigen die slechts weinigen echt zullen ervaren

Overeenkomstig de ware XERJOFF stijl draagt elke, met puur vakmanschap gemaakte, parfumcollectie bij aan het eerbetoon aan een lang en gewaardeerd Italiaans erfgoed van het maken van parfums. De toevoeging van het kostbare oud (agarhout) geeft aan elk SOSPIRO parfum zijn eigen specifieke karakter. De luxe composities van elk parfum brengt de herinnering tot leven naar een vervlogen tijdperk van epische handelsroutes en legendarische zeeën, doorkruist door degenen die werden geïnspireerd om iets nieuws te ontdekken. Elk parfum van SOSPIRO is zorgvuldig ontworpen met behulp van de mooiste en zeldzaamste oliën.

De fles doet denken aan de vleugels van een vlinder; de zachte parfums van SOSPIRO zijn verpakt in met fluweel afgewerkte flessen. Zacht en warm in haar omhelzing doet de zachte ronding van de fles denken aan de perfectie van de menselijke vorm. De dop in haar glorieuze vorm is een gouden kroon die de zware last van echte liefde symboliseert.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

SOSPIRO - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE’S is de exclusieve distributeur voor SOSPIRO voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van SOSPIRO te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

12 + 13 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Vierwoudstedenmeer 3
3446 JP Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517