SHAY AND BLUE - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

SHAY AND BLUE

SHAY and BLUE staat bekend om haar zogenoemde ‘boutique’ benadering. Een ‘boutique’ benadering betekent persoonlijke passie. Het betekent zorg voor detail en vakmanschap. Het betekent werken met de handen. SHAY and BLUE werkt met de uitverkorenen – de bekwame ambachtslieden en kunstenaars van het traditionele verfijnde parfum.

 

Bij SHAY and BLUE hebben de oprichter Dom De Vetta en parfumeur Julie Massé een visie om de eeuwenoude en traditionele ambacht van fijne parfumerie te handhaven. Een toewijding voor het creëren van parfums van hoge kwaliteit samen met een nieuwe generatie van ambachtslieden. 

 

BESTEL SHAY and BLUE

Wilt u starten met SHAY and BLUE? Als retailer kunt u SHAY and BLUE eenvoudig bestellen via 

 

SHAY and BLUE │ ORDERCHAMP

 

ORDERCHAMP is het B2B platform voor unieke lifestyle merken en producten.

 

SHAY and BLUE is cruelty free

SHAY and BLUE is door de invloedrijke Britse organisatie PETA* erkend als CRUELTY FREE COMPANY (diervriendelijk bedrijf). Een erkenning door PETA kan worden gezien als extra waardering dat SHAY and BLUE al haar producten maakt en grondstoffen gebruikt die niet op dieren worden en zijn getest.

* PETA  = People for the Ethical Treatment of Animals 

We take a ‘boutique’ point of view. A boutique point of view means personal passion. It means a concern for detail and craftsmanship. It means that we work with our hands. That we work with the chosen few – the skilled craftsmen and artisans of traditional fine fragrance.

AANDACHT – LIEFDE – PASSIE

SHAY and BLUE zoekt naar die mannen en vrouwen die de langdurige en traditionele vaardigheden van het werken met echte bloemen, fruit en kruiden hebben geleerd. Mensen die hun waardevolle ervaring zorgvuldig en stilletjes hebben verworven.

In Londen gevestigde expert ambachtslieden verzorgen de levering van de kostbare gedistilleerde parfumoliën uit Grasse. In hun parfumatelier in East London mengen ze de oliën op de juiste temperatuur.

De mengsels worden dan met rust gelaten … om voor meer dan drie maanden te rijpen. Voor rijkdom en diepte van het parfum. Wanneer de parfums klaar zijn worden zij met de hand zorgvuldig in de flessen van prachtig rokerig blauw glas gedaan.

Met de hand oogsten. Met de hand wegen. Met de hand destilleren. Met een niveau van passie, zorg en aandacht waarmee de massa-productie niet kan wedijveren.

DE MENSEN ACHTER SHAY AND BLUE

Dom de Vetta richtte SHAY and BLUE op in Londen in 2012. Hij is een gepassioneerd zoeker van de beste talenten in de parfumindustrie. Hij  besteedde de grootste tijd van zijn illustere carrière in het creëren van kwalitatief hoogstaande parfums. Als Senior Vice President voor Chanel waar hij samen met Jacques Polge, Christopher Sheldrake en Karl Lagerfeld de boutique parfums van de Les Exclusifs de Chanel collectie maakt. En als Global General Manager voor Jo Malone Londen creëerde hij de nieuwe creatieve richting van het huis na het vertrek van Jo Malone.

Julie Massé is van een nieuwe generatie talenten. Een jonge parfumeur met een flair om op basis van de grootse parfumakkoorden parfums te maken met een verfrissende dosis vol van moderniteit en originaliteit. Dom’s zoektocht naar een nieuwe “neus” met raffinement, karakter en warmte eindigde zodra hij Julie ontdekte.

Samen vormt dit getalenteerde duo SHAY and BLUE

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

SHAY and BLUE - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE’S is de exclusieve distributeur voor SHAY AND BLUE voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van SHAY AND BLUE te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

13 + 5 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517