ROSENDO MATEU - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

ROSENDO MATEU

Rosendo Mateu is het levende voorbeeld van een self-made man. Dit wordt weerspiegeld in zijn werk en vooral in zijn perfectionisme dat elk van zijn creaties raakt. Rosendo is al 40 jaar één van de specialisten bij PUIG, één van ’s werelds meest prestigieuze parfumbedrijven. Gedurende die tijd heeft hij tientallen geuren ontwikkeld, die zijn persoonlijke signatuur dragen en de ambitie hebben om een combinatie van commercialiteit te bereiken samen met het creëren van een uniek product.

Na zijn werk voor enkele van de grootste internationale merken, wijdde Rosendo een deel van zijn tijd aan meer ambitieuze projecten, zoals de ontwikkeling van op maat gemaakte parfums. Daarvoor bestudeerde hij onderwerpen die zo uiteenlopend waren als de Griekse beschaving, het Romeinse Rijk of de schilderijen van Francis Bacon.

Precies met het laatste ging hij een van de grootste uitdagingen aan die een geurdeskundige te wachten staat: een geur ontwerpen voor een tentoonstelling gewijd aan de Engelse schilder. Hij bracht maanden door met het bestuderen van de geur van verf, canvas, vochtigheidsgraad en zelfs de tijd dat Bacon leefde en werkte. Het resultaat geeft een idee van de mate van betrokkenheid die deze ervaren maestro bij elk van zijn projecten aanneemt.

ROSENDO MATEU is the living image of a self-made man, this is reflected in his work and especially in its perfectionism that touches each of his creations.

MAITRE PARFUMEUR ROSENDO MATEU

“Maître Parfumeur” sinds 2010 (als een van de weinige in Europa), staat Rosendo Mateu in 2017 voor een nieuwe uitdaging: het creëren van een nieuwe collectie onder zijn eigen label. Vijf parfums die door mannen en vrouwen kunnen worden gebruikt.

Na zijn eerste limited collectie is Rosendo Mateu klaar om te laten zien waarom hij wordt beschouwd als een van de beste parfumeurs ter wereld. Vanaf 2017 is de ROSENDO MATEU-collectie verkrijgbaar in enkele van de beste winkels ter wereld. Een uitgelezen ontwerp van zowel de fles als de verpakking, onder toezicht van de meester zelf, zorgen voor de perfecte afwerking van de hele ervaring.

Een onberispelijk product, uit de hand van een man die zijn leven heeft gewijd aan de wereld van parfums.

Lee hier het interview dat Sandra Petrovic van FRAGRANTICA in 2017 had met Rosendo Mateu.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

ROSENDO MATEU - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE’S is de exclusieve distributeur voor ROSENDO MATEU voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van ROSENDO MATEU te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Neem contact met ons op via T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

NEEM CONTACT MET ONS OP

10 + 5 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517