CASAMORATI - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

CASAMORATI

PARFUMCOLLECTIE
CASAMORATI Vintage Collection laat de geschiedenis herleven van dit glorieuze huis van parfums dat aan het einde van de 19e eeuw in Italië werd opgericht. Het heeft de intentie om het historische en artistieke erfgoed van het glamoureuze Art Nouveau-tijdperk te beschermen.

La Fabbrica di Profumi C.Casamorati werd rond 1888 in Bologna opgericht en was gespecialiseerd in fijne parfums en verfijnde badzepen. Gedurende de jaren heeft CASAMORATI vele prijzen ontvangen van grote nationale en internationale tentoonstellingen.

Wonderful Bologna
In your summer wishing
Like bouquets corona
With no color missing
Love songs for flowers
In the breezy wind blow
Your nearness empowers
On city streets glow

Onder de portiek van de Romeinse kerk van Santa Maria in Cosmedin bevindt zich een oud masker van marmer. Het staat bekend als de Bocca della Verita (Mond van de Waarheid). De legende vertelt dat de Mond van de Waarheid in de middeleeuwen een leugendetector was. Wanneer iemand, volgens de legende, zijn hand in de mond steekt en liegt, dan zou hij hem er niet meer uit kunnen halen…

In navolging van de traditie van niche-parfums gebruikte XERJOFF de Romeinse legende van de CASAMORATI 1888-collectie. Overeenkomstig de idee, zou de collectie van parfums in de meest positieve en op de meest prachtige ogenblikken van het leven moeten worden gedragen. Grafisch roept de Mond van de Waarheid op de CASAMORATI-flessen ons op om dat te doen.

BAD & BODY COLLECTIE
Naast de prachtige volle parfums biedt CASAMORATI ook een volledige Bad & Body Collectie. Deze collectie bestaat uit hoogwaardige huidverzorginsproducten als een BODY LOTION die zorgt voor een soepele en zachte huid die zijde-achtig aanvoelt en er stralend uitziet.

Een volle rijke BODY CREAM; intensieve voeding met kamille en hondsroos op basis van natuurlijke organische extracten. De perfecte hersteller van het natuurlijke vocht en de frisheid van de huid.

En de HAIR MIST; het parfum dat speciaal is ontwikkeld voor het haar. Intensieve voeding met panthenol op basis van natuurlijke organische extracten. Het komt in een hydroalcoholische siliconiseerde oplossing die op het haar wordt gespoten. Dankzij panthenol (Vitamine B5) ligt dit product op het haar als een zachte, lichte en zijdeachtige film.

Alle producten uit de BAD & BODY COLLECTIE zijn rijk geparfumeerd met de parfums uit de CASAMORATI parfumcollectie.

CASAMORATI EN HET HUIS VAN SAVOYE

De meest ongebruikelijke en meest prestigieuze prijs voor Mr. Casamorati was een persoonlijk ontvangen onderscheiding van de Italiaanse koningin Margherita van Savoye. Tijdens een bezoek aan een van de Italiaanse tentoonstellingen wilde Hare Majesteit de parfumeur bedanken voor de uitstekende kwaliteit van toiletzeep. Omdat zij geen passende munt bij de hand had, nam zij haar gouden broche af en gaf deze aan haar parfumeur in dankbaarheid en diep respect.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

CASAMORATI - AAFKE'S  │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE’S is de exclusieve distributeur voor CASAMORATI voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van CASAMORATI te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

13 + 12 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Vierwoudstedenmeer 3
3446 JP Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517