ACQUA di GENOVA - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

ACQUA di GENOVA

ACQUA di GENOVA is een klassiek juweeltje van negentiende-eeuwse smaak. Voor wie in staat is om de echte formulering en de verfijning van een product van de hoogste kwaliteit, gemaakt voor de koning en zijn koninklijke huis, te vangen en te waarderen. Een Eau de Cologne die, na 150 jaar, zijn eigenschappen onveranderd behoudt en de originele verpakking met handgemaakte flessen bewaart. Nog steeds één voor één vervaardigd.

 

Meandering streams of light
like wisps of smoke
Wrap themselves on the hills
Of the dormant city,
Sliding towards the sea.
Genoa beautiful appears
By night too
Almost as awaiting
For the new day
Silently.

ACQUA di GENOVA werd in 1853 opgericht voor het Koninklijk Huis van Savoye door de beroemde Genuese distilleerder en parfumeur Stefano Frecceri. Het wordt al snel een noodzakelijk accessoire van elk belangrijk persoon van het tijdperk en wordt gebruikt in alle Europese koninklijke hoven. In die jaren verbergen zelfs beroemde staatslieden, zoals koning Vittorio Emanuele II, niet hun gewoonte om ACQUA di GENOVA te gebruiken om hun publieke imago met een beetje onderscheid te verrijken.

Koning Vittorio Emanuele II liet in zijn testament na dat bij Koninklijk Besluit van 1866 Stefano Frecceri het recht kreeg om het Koninklijke Wapen van het Huis van Savoye op al zijn producten voor eeuwig te gebruiken.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT

ACQUA di GENOVA - AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

AAFKE’S is de exclusieve distributeur voor ACQUA di GENOVA voor Nederland, België en Luxemburg.

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerd verkooppunt van ACQUA di GENOVA te worden? Neemt u dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen. Wilt u liever rechtstreeks contact hebben? Belt u dan met T: 0651257457. Bel +31651257457 wanneer u belt vanuit het buitenland.

We kijken er naar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

9 + 6 =

BLIJF UP-TO-DATE EN VOLG ONS VIA INSTAGRAM

AAFKE'S │ distributie van exclusieve parfums

Balatonmeer 21
3446 JR Woerden
NEDERLAND

T: +31651257457

BTW.nr NL001573898B95
Kamer van Koophandel 30196672
BANK NL93KNAB0257032517