NIEUW – BOIS 1920 PARANA

BOIS 1920 PARANA is een intrigerende en mysterieuze geur. De top is een perfecte mix van citrus, zwarte bessen en een krokant fruitig akkoord.

Samen met de rozemarijn en roze peper zorgen zij voor frisheid en helderheid in het parfum. Vervolgens openbaart zich geleidelijk een hart van unieke en gedenkwaardige bloemboeketten met jasmijn en lelietje-van-dalen.

De basis omhult zich in een comfortabele omhelzing van vanilla absolue, ambergris, witte musk, eikenmos, patchouly, leder en cederhout.

BOIS 1920 (BOttega Italiana Spigo) symboliseert de liefde van de Florentijnse familie Galardi voor het maken van parfums.

Het begint allemaal in 1920 wanneer Guido Galardi, de oprichter, met het experimenteren van zijn eerste formules begint. Hij verzamelt daarvoor de lavendel (in het Toscaans; spigo) die groeit in de velden op de heuvels rondom Florence.

Guido’s gevoel en vakmanschap worden doorgegeven aan zijn kleinzoon die ter ere van zijn grootvader Guido, de collectie BOIS 1920 creëert. Hij interpreteert de originele formules uit 1920 naar onze tijd en gebruikt voor de samenstelling uitsluitend de fijnste en puurste grondstoffen.

BOIS 1920 is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en exclusieve kledingwinkels en is volledig eigendom van de Galardi-familie.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT