SHAY AND BLUE BLACK TULIP

SHAY AND BLUE BLACK TULIP is een uitgesproken modern bloemenparfum. Een onmiddellijk treffen van sneeuwklokjes en tulp leidt naar de zachte warmte van witte chocolade en hout. Stijlvol en intrigerend laten de subtiele lagen van BLACK TULIP een blijvende indruk achter.

topnoten
Een instant bloemige frisheid van sneeuwklokjes en cyclamen.
hartnoten
Zwarte tulp en pruim brengen een afgeronde rijkdom naar het hart van de compositie.
basisnoten
Witte chocolade en zacht hout voor een gladde afwerking.

Handgemaakt in Engeland met echte bloemen, fruit en specerijen. BLACK TULIP is gecreëerd door Julie Massé, parfumeur en Dom De Vetta, oprichter SHAY AND BLUE. Met een toewijding voor het creëren van parfums van hoge kwaliteit, samen met een nieuwe generatie van ambachtslieden, werkt SHAY AND BLUE aan de visie om de eeuwenoude en traditionele ambacht van de verfijnde parfumerie te handhaven.

SHAY AND BLUE test niet op dieren en zijn daarom door het invloedrijke PETA UK erkend als diervriendelijk bedrijf.

BLACK TULIP is per direct verkrijgbaar bij de SHAY AND BLUE verkooppunten in Nederland en België.

PRIJS
30ml eau de parfum € 45,-
100ml eau de parfum € 80,-

SHAY AND BLUE – parfums gemaakt met passie, zorg en aandacht

SHAY AND BLUE staat bekend om haar zogenoemde ‘boutique’ benadering. Een ‘boutique’ benadering betekent persoonlijke passie. Het betekent zorg voor detail en vakmanschap. Het betekent werken met onze handen. Werken met de uitverkorenen – de bekwame ambachtslieden en kunstenaars van het traditionele verfijnde parfum.

Een toewijding voor het creëren van parfums van hoge kwaliteit samen met een nieuwe generatie van ambachtslieden.

SHAY AND BLUE zoekt naar die mannen en vrouwen die de langdurige en traditionele vaardigheden van het werken met echte bloemen, fruit en kruiden hebben geleerd. Mensen die hun waardevolle ervaring zorgvuldig en in alle rust verworven hebben.

In Londen gevestigde expert ambachtslieden verzorgen de levering van de kostbare gedistilleerde parfumoliën uit Grasse. In hun parfumatelier in East London mengen ze de oliën op de juiste temperatuur. De mengsels worden dan met rust gelaten om voor meer dan drie maanden te rijpen. Voor rijkdom en diepte van het parfum.

Wanneer gereed, worden de parfums met de hand zorgvuldig in de flessen van prachtig blauw rookglas gedaan.

Met de hand oogsten. Met de hand wegen. Met de hand destilleren. Met een niveau van passie, zorg en aandacht waarmee de massa-productie niet kan wedijveren.

EEN GEAUTORISEERD VERKOOPPUNT VINDEN?
AAFKE'S HELPT