CONTACT

OFFICE
AAFKE'S
distribution of exclusive perfumes


Vierwoudstedenmeer 3
3446 JP Woerden
NETHERLANDS

Phone: 0348409900
(+31348409900 when calling outside the Netherlands)

Mobile: 0651257457
(+31651257457 when calling outside the Netherlands)

Our office is available, by phone,
from Monday to Friday from 9.00hr to 17.00hr (CET).

VAT.nr NL127490188B01
Chamber of Commerce 30196672
RABObank NL59RABO0150423101

BRANDS

We import and exclusively distribute the following brands:

- ACQUA di GENOVA
BOIS 1920
CASAMORATI
KEMI
- SHAY and BLUE
SOSPIRO
- XERJOFF

Are you interested to become an authorised dealer of exclusive perfumes? Please contact us by sending us an email. We look forward to make an appointment with you to discuss the possibilities.

Would you rather like to have direct contact? Please contact us by phone 0348409900. Please call +31348409900 when calling from outside the Netherlands.

MERKEN

Wij importeren en distribueren exclusief de volgende parfumhuizen:

- ACQUA di GENOVA
BOIS 1920
CASAMORATI
KEMI
- SHAY and BLUE
SOSPIRO
- XERJOFF

Bent u geïnteresseerd om een geautoriseerde dealer te worden van exclusieve parfums? Neemt u dan contact op door ons een email te sturen. Wij zien uit om met u een afspraak te maken om de diverse mogelijkheden met u te bespreken.

Wilt u liever direct contact? Neemt u dan telefonisch contact met ons op op nummer 0348409900. Belt u van buiten Nederland, neemt u dan contact met ons op op nummer +31348409900.

WIJ STEUNEN VILLA JOEP

WE SUPPORT VILLA JOEP! For more information in English, click here
Villa Joep is vernoemd naar Joep. Bij hem werd op 25 november 2002 op 3,5-jarige leeftijd een neuroblastoomtumor in zijn buik ontdekt. In het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam werd direct gestart met een reeks van zeer zware chemokuren. Ondanks vele zware behandelingen is Joep op 21 oktober 2003 overleden. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen hebben de ouders van Joep Villa Joep opgericht. 

AAFKE'S steunt Villa Joep, zodat nog meer onderzoeken gestart kunnen gaan worden! Wilt u naast de bijdrage van AAFKE'S zelf ook een bijdrage doen aan Villa Joep? Klik dan hier

Wat is neuroblastoom?
Neuroblastoom is één van de meest agressieve soorten van  kanker die bij meestal zeer kleine kinderen voorkomt. De overlevingskansen zijn gering. Daarom wil Villa Joep zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar deze ziekte.
 
De genezingskans van het meest agressieve type neuroblastoom is nog steeds schrikbarend laag (30%). Het ultieme doel van Villa Joep is ieder kind met neuroblastoom kinderkanker te genezen. Dit is zeker mogelijk, maar alleen door onderzoek. Onderzoek kan slechts plaatsvinden bij voldoende financiële middelen. Deze middelen komen altijd uit donaties.

Kinderen moeten kind kunnen zijn in de ruimste zin van het woord, buiten kunnen spelen, genieten en groot kunnen groeien zonder allerlei enge onderzoeken en ziekenhuisbezoeken.   

Wat doet Villa Joep?
Mede door Villa Joep zijn er in 2012 baanbrekende resultaten behaald. Eindelijk, na jaren, weten we nu wat Neuroblastoom is. Maar we zijn er nog lang niet. Nu moet er nog onderzoek gedaan worden naar de juiste medicijnen zodat uiteindelijk het doel bereikt zal worden en er geen kinderen meer hoeven te overlijden aan de gevolgen van deze ziekte.

Alle donaties die Villa Joep ontvangt worden voor 100% besteed aan onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. Onderzoekers kunnen daarvoor een voorstel indienen bij Villa Joep. Dat voorstel wordt vervolgens door een externe deskundige beoordeeld op een aantal criteria, zodat we zeker weten dat het geld goed besteed wordt.

Villa Joep heeft als streven geen kosten te maken; 100% van de donaties gaat daarom rechtstreeks naar onderzoek. Alle medewerkers van Villa Joep zijn vrijwilligers en alle betrokken bedrijven en instellingen verlenen gratis medewerking. Al het gedoneerde geld komt dus voor 100% en direct bij het betreffende onderzoek terecht.
 
Al het promotiemateriaal van Villa Joep wordt gesponsord, van poster tot vlag maar ook de reclamespots op televisie en de advertenties in de (dag)bladen zodat écht 100% naar onderzoek gaat.
 
Zijn er al niet genoeg kankerfondsen?
"Nee", zegt Villa Joep. Veel andere fondsen zijn meer algemene fondsen. Of het zijn fondsen die zich richten op bijvoorbeeld het welzijn van patiëntjes of voor het ontwikkelen van informatiemateriaal. Dit zijn ook goede doelen, maar Villa Joep richt zich nu juist op de bestrijding van de ziekte zelf, en daar is onderzoek voor nodig en dus veel geld! Villa Joep zal trachten zoveel mogelijk onderzoek te stimuleren en waar mogelijk volledig te financieren.

SEND US AN EMAIL